Tarieven 2024

B&B Kamers

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf voor twee personen, inclusief uitgebreid ontbijt, beddengoed (wordt 1x per week verschoond), handdoeken (worden 2x per week verschoond), WiFi, elektra, eindschoonmaak, stookkosten (gaskachel op de kamer) en reserveringskosten.

Bij gebruik van een kamer door één persoon, geldt een korting van  €10,- per nacht.

Bij een reservering voor 1 nacht, geldt een toeslag van € 10,-

Twee personen Prijs per nacht
t/m 6 nachten € 94,50
vanaf 7 nachten € 92.50
Extra personen Prijs
Kind tot 4 jaar (per nacht) €  5,-
Kind tot 4 jaar (per week) € 25,-
Tot 16 jaar (per nacht) € 20,-
Vanaf 16 jaar (per nacht) € 27,50
info@casadeicolli.com Contact

Vakantiehuisje Oleandro

Minimum huurperiode:  3 nachten

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf voor twee personen en zijn inclusief  beddengoed (wordt 1x per week verschoond), hand- en keukendoeken (worden 2x per week verschoond), WiFi, elektra, stookkosten (gas- of houtkachel) en reserveringskosten.

Twee personen Prijs per nacht
t/m 6 nachten € 115,-
vanaf 7 nachten € 110,-
Extra personen Prijs
Kind tot 4 jaar (per nacht) €   5,-
Kind tot 4 jaar (per week) € 25,-
Tot 16 jaar (per nacht) € 17,50
Vanaf 16 jaar (per nacht) € 25,-
Overige Kosten/Service Prijs
Eindschoonmaak (verplicht) € 50,-
Ontbijt p.p.p.d € 10,50
Broodmandje voor 2 p. € 6,50
Hond p.d.p.d, op aanvraag € 10,-
info@casadeicolli.com Contact

Combinatie-arrangement in twee regio’s; Le Marche en Abruzzo

Wij, Frans & Carolien (B&B Casa dei Colli) en Marco en Nicole (zij hebben in 2023 B&B Dolce Far Niente overgenomen van Marcel en Mildred), zijn de gastvrije eigenaren van deze gezellige B&B’s.

Wij bieden je een uniek combinatie-arrangement om in één reis van deze twee prachtige regio’s te genieten. Wij geven je veel tips om deze twee prachtige regio’s te ontdekken en te proeven van de regionale specialiteiten en wijnen in de vele restaurants in de omgeving van hun B&B’s.

Je kunt bijvoorbeeld vliegen met Ryanair vanaf Düsseldorf-Weeze naar Ancona en je begint de vakantie bij B&B Casa dei Colli. Je geniet daar van al het moois dat de regio Le Marche te bieden heeft. Daarna reis je via het Monte Sibilini gebergte, Ascoli Piceno, of via de kust naar B&B Dolce Far Niente, waar de prachtige regio Abruzzo op je wacht. Vanaf Pescara vlieg je weer terug naar Düsseldorf-Weeze. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om vanaf een andere luchthaven of met de auto te komen; in principe is alles mogelijk.

Neem contact op met één van beide B&B’s en geef je wensen aan. Wij regelen voor jou het gehele verblijf bij beide accommodaties en je krijgt nog een leuke korting! Informeer naar de mogelijkheden en prijzen van dit unieke arrangement: zie hieronder

info@casadeicolli.com Contact

Tijdelijke Arrangementen

Schildervakantie tussen de heuvels van Le Marche, Italië

Wil je op vakantie schilderen combineren met genieten van het Italiaanse leven? Dan is dit je kans. In de eerste week van juni 2024 organiseren we een creatieve schildercursus, onder de professionele begeleiding van Ciska de Vries. Tijdens deze week ben je te gast bij onze Bed and Breakfast.

Ciska heeft al 15 jaar ervaring en zal je kundig op je eigen niveau begeleiden. Ciska heeft op de Kunstacademie in Rotterdam gezeten; richting Grafische vormgeving/illustratie. Zie voor meer info: http://www.cisarts.nl/

Er wordt geschilderd met acryl en/of aquarel en voor alle materialen wordt gezorgd. Er wordt 5 x 2,5 uur in de ochtend geschilderd, zowel bij de Bed and Breakfast als op locatie in een van de middeleeuwse dorpjes,  het vlakbij gelegen stuwmeer of bij de Adriatische kust.

In de middagen is er ruimte om de omgeving te ontdekken. Zo zijn de grotten van Frasassi dichtbij, het papiermuseum in Fabriano, kun je wandelen in de heuvels en bergen, naar het strand of talloze oude plaatsjes bezoeken. Of gewoon lekker luieren bij de Casa en genieten van het magnifieke uitzicht. Zie voor meer info, de webpagina: zien en ontdekken

In Le Marche worden ook heerlijke wijnen geproduceerd, dus wordt die week ook een rondleiding en proeverij bij een wijnhuis georganiseerd en brengen  we een bezoek aan een olijfolieperserij, waar je alles hoort over de productie van olijfolie en je pure olijfolie leert proeven. Zie ook de pagina proeven en beleven

Ontbijt, lunch en diner zal geheel verzorgd zijn. Van het diner op zondagavond tot en met het ontbijt op zaterdagochtend en zal deels bij de Casa en deels in authentieke Italiaanse restaurants plaatsvinden.

Het wordt niet alleen een leerzame en creatieve week, maar ook één vol ontspanning, plezier, gezelligheid en lekker eten.

 

Praktische info:

Aankomst zondag 2 juni en vertrek zaterdag 8 juni 2024

Totaalprijs per persoon: € 695,–

Aanmelden vóór 27 januari 2024

 

Inclusief:

  • Schildercursus onder professionele begeleiding, inclusief materialen, 5 ochtenden deels bij de Casa en op deels op locatie
  • 6 overnachtingen (zondag t/m vrijdagnacht) in 2 persoonskamer, incl handdoeken, beddengoed, eindschoonmaak
  • Ontbijt, lunch en diner geheel verzorgd, van zondagavond t/m zaterdagochtend, deels bij de Casa en in authentieke restaurants
  • Rondleiding en proeverij olijfolieperserij
  • Rondleiding en proeverij wijnhuis

 

Extra mogelijkheden:

Eerder aankomen en/of later vertrekken is mogelijk. De kosten zijn per nacht, inclusief ontbijt voor 2 personen in één B&B kamer:  € 92,50

In 2 van de 3 kamers kunnen de bedden uit elkaar en kan een extra bed worden geplaatst, mocht je met 3 personen willen komen.

Mocht je met een partner willen komen die niet schildert, dat kan, neem dan contact op voor de prijs.

Niet inbegrepen:

De reis naar bed and breakfast Casa dei Colli.

Reis- en annuleringsverzekering.

Drankjes en hapjes buiten de maaltijden om. Bij de Casa is een assortiment van koffie, thee, diverse alcoholische en frisdranken en snacks verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen.

Kosten die gemaakt worden tijdens vrije middagen

Er wordt een aanbetaling gevraagd van 25% na het boeken. De overige 75% dient 6 weken voor aankomst te worden voldaan.

Mocht je onverhoopt moeten annuleren, kunnen we geen geld retour geven. Je kunt wel iemand anders sturen, mits je kamergenoot daar geen bezwaar tegen heeft. Zorg voor een goede annuleringsverzekering.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus meld je aan voor deze unieke ervaring via onze contactpagina vóór 27 januari 2024:  hier dus!

adminTarieven