Tarieven 2023

B&B Kamers

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf voor twee personen, inclusief uitgebreid ontbijt, beddengoed (wordt 1x per week verschoond), handdoeken (worden 2x per week verschoond), WiFi, elektra, eindschoonmaak, stookkosten (gaskachel op de kamer) en reserveringskosten.

Bij gebruik van een kamer door één persoon, geldt een korting van  €10,- per nacht.

Bij een reservering voor 1 nacht, geldt een toeslag van € 10,-

Twee personen Prijs per nacht
t/m 6 nachten € 94,50
vanaf 7 nachten € 92.50
Extra personen Prijs
Kind tot 4 jaar (per nacht) €  5,-
Kind tot 4 jaar (per week) € 25,-
Tot 16 jaar (per nacht) € 20,-
Vanaf 16 jaar (per nacht) € 27,50
info@casadeicolli.com Contact

Vakantiehuisje Oleandro

Minimum huurperiode:  3 nachten

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf voor twee personen en zijn inclusief  beddengoed (wordt 1x per week verschoond), hand- en keukendoeken (worden 2x per week verschoond), gebruik wasmachine, WiFi, elektra, stookkosten (gas- en houtkachel) en reserveringskosten.

*Bij een verblijf vanaf 7 nachten geldt een korting van 25% op de p.p.p.d. (prijs per dier per dag).

Twee personen Prijs per nacht
t/m 6 nachten € 115,-
vanaf 7 nachten € 110,-
Extra personen Prijs
Kind tot 4 jaar (per nacht) €   5,-
Kind tot 4 jaar (per week) € 25,-
Tot 16 jaar (per nacht) € 17,50
Vanaf 16 jaar (per nacht) € 25,-
Overige Kosten/Service Prijs
Eindschoonmaak (verplicht) € 50,-
Ontbijt p.p.p.d € 9,50
Broodmandje voor 2 p. € 6,-
Hond p.d.p.d*, op aanvraag € 15,-
info@casadeicolli.com Contact

Combinatie-arrangement in twee regio’s; Le Marche en Abruzzo

Wij, Frans & Carolien (B&B Casa dei Colli) en Marcel & Mildred (B&B Dolce Far Niente), zijn de gastvrije eigenaren van deze gezellige B&B’s. Wij bieden je een uniek combinatie-arrangement om in één reis van deze twee prachtige regio’s te genieten. Wij geven je veel tips om deze twee prachtige regio’s te ontdekken en te proeven van de regionale specialiteiten en wijnen in de vele restaurants in de omgeving van hun B&B’s.

Je vliegt bijvoorbeeld op een vrijdag vanaf Düsseldorf-Weeze naar Ancona en begint je vakantie bij B&B Casa dei Colli. Je geniet daar 4 dagen van al het moois dat de regio Le Marche te bieden heeft. Daarna reis je via het Monte Sibilini gebergte, Ascoli Piceno, of via de kust naar B&B Dolce Far Niente, waar je 4 dagen geniet van de prachtige regio Abruzzo. Op zaterdag vlieg je vanaf Pescara weer terug naar Düsseldorf-Weeze. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een week in beide B&B’s te verblijven of een andere aankomst- en/of vertrekdag. Vliegen vanaf en naar een andere luchthaven of met de auto komen; alles is mogelijk 😉

Neem contact op met één van beide B&B’s en geef je wensen aan. Wij regelen voor jou het gehele verblijf bij beide accommodaties. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen van dit unieke arrangement: zie hieronder of    benbdolcefarniente.com

info@casadeicolli.com Contact

Tijdelijke Arrangementen

Op dit moment hebben we geen tijdelijke arrangementen. We vermelden het hier als er nieuws is, dus houd de website in de gaten.

adminTarieven