Tarieven 2020

Tarieven B&B Kamers

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf voor twee personen, inclusief ontbijt, beddengoed (wordt 1x per week verschoond), handdoeken (worden 2x per week verschoond), WiFi, elektra, eindschoonmaak en eventuele stookkosten (gaskachel op de kamer). Daarnaast kan er, op avonden dat wij niet voor gasten koken, gebruik worden gemaakt van de keuken in de cantina.

Wanneer de kamer door  één persoon wordt gebruikt, geldt een korting van  €10,- per nacht.

Twee personen Prijs
Per nacht €85,-
Per week (7 nachten) €580,-
Extra personen Prijs
Kind tot 4 jaar (per nacht) €5,-
Kind tot 4 jaar (per week) €25,-
Tot 16 jaar (per nacht) €15,-
Vanaf 16 jaar (per nacht) €25,-
info@casadeicolli.com Contact

Tarieven Vakantiehuisje Oleandro

Minimum huurperiode:  3 nachten
Juli en augustus:  7 nachten
(afwijken hiervan is  eventueel mogelijk)

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf voor twee personen en zijn inclusief  beddengoed (wordt 1x per week verschoond), hand- en keukendoeken (worden 2x per week verschoond), gebruik wasmachine, WiFi, elektra en eventuele stookkosten (gas- en houtkachel).

Twee personen Prijs
Per nacht €95,-
Per week (7 nachten) €650,-
Per week (jul / aug) €695,-
Extra personen Prijs
Kind tot 4 jaar (per nacht) €5,-
Kind tot 4 jaar (per week) €25,-
Tot 16 jaar (per nacht) €10,-
Vanaf 16 jaar (per nacht) €25,-
Overige Kosten Prijs
Eindschoonmaak (verplicht) €45,-
Ontbijt p.p. €8,- per dag
Broodmandje (2 pers.) €5,-
Huisdier (op aanvraag en max 2) €2,50 per dag
info@casadeicolli.com Contact

Combinatie-arrangement in twee regio’s; Le Marche en Abruzzo

Wij, Frans & Carolien (B&B Casa dei Colli) en Marcel & Mildred (B&B Dolce Far Niente), zijn de gastvrije eigenaren van deze gezellige B&B’s. Wij bieden je een uniek combinatie-arrangement om in één reis van deze twee prachtige regio’s te genieten. Wij geven je veel tips om deze twee prachtige regio’s te ontdekken en te proeven van de regionale specialiteiten en wijnen in de vele restaurants in de omgeving van hun B&B’s.

Je vliegt bijvoorbeeld op een vrijdag vanaf Düsseldorf-Weeze naar Ancona en begint je vakantie bij B&B Casa dei Colli. Je geniet daar 4 dagen van al het moois dat de regio Le Marche te bieden heeft. Daarna reis je via het Monte Sibilini gebergte, Ascoli Piceno, of via de kust naar B&B Dolce Far Niente, waar je 4 dagen geniet van de prachtige regio Abruzzo. Op zaterdag vlieg je vanaf Pescara weer terug naar Düsseldorf-Weeze. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een week in beide B&B’s te verblijven of een andere aankomst- en/of vertrekdag. Vliegen vanaf en naar een andere luchthaven of met de auto komen; alles is mogelijk 😉

Neem contact op met één van beide B&B’s en geef je wensen aan. Wij regelen voor jou het gehele verblijf bij beide accommodaties. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen van dit unieke arrangement.

info@casadeicolli.com Contact

Tijdelijke Arrangementen

Daarnaast hebben we ook regelmatig tijdelijke arrangementen, zoals momenteel de Healthy Yoga Break van 5-9 september 2020.

Lees meer
adminTarieven