Nieuws & Recepten

Ilana, Mirjam, John

Mijn ouders en ik hebben hier een superleuke tijd gehad. Ik hoop dat we nog een keer komen, want het is hier echt fantasties! Dan kunnen we nog meer leuke dingen doen en zijn we even ver weg van corona. Jullie hebben superleuke dingen gezegd om te doen.

Groetjes Ilana

 

Ik heb de verslagen van Casa dei Colli op facebook gevolgd, de mooie foto’s gezien, maar in het echt is het nog mooier. De prachtige zonnebloemen en uitzichten. Wat je mist op facebook is het geluid. De krekels die om het hardt “krekelen”, de vogels die vrolijk fluiten, daarvoor MOET je hier echt geweest zijn. Ook de geur van de bloemen is niet te beleven op facebook. Mooie stranden! we hebben een heerlijke vakantie gehad. Natuurlijk veel te veel gegeten van de heerlijke taartjes. En ook nog lekker gewandeld met Carolien. We komen zeker terug.

Dank jullie wel en een hele dikke knuffel,

Mirjam

 

Ons 1e bezoek aan Le Marche is mede door jullie gezelligheid een enorm succes geworden. De rust op jullie “stekkie” is fantastisch. De ontbijtservice is van ongekend niveau, in combinatie met het uitzicht en de Italiaanse muziek uit de Sonos, onvergetelijk. De verschillende uitstapjes op jullie advies waren stuk voor stuk uniek. De grotten van Frasassi als hoogtepunt, samen met Capella di Santa Maria. Uit onze eigen koker kwam Tavullia, de geboorteplaats van Rossi. Als motorliefhebber is dat een must! Ook San Marino is een aanrader.

De andere uitstapjes op advies van jullie, ondersteund met de eigenwijze uitleg van Frans, maakt het voor ons duidelijk dat er een volgende keer moet komen. Kamer Rosa en het vakantiehuisje zijn prettige verblijven.

Bedankt voor de prettige aandacht die jullie ons gegeven hebben. Het voelde als “thuis”. Het weer heeft enorm meegeholpen. De coronacrisis heeft er voor gezorgd dat het overal vrij rustig was. Deze mooie plek mag gezien worden door veel meer mensen. Super bedankt en succes!

Tot snel! John

 

 

 

 

 

 

CarolienIlana, Mirjam, John