Nieuws & Recepten

Marco en Monique

Al ruim 8 jaar zijn wij trouwe gast van de Casa.  De allereerste keer was het liefde op het eerste gezicht. De ligging van de Casa, in al haar rust,  de glooiende heuvels die als een lappendeken verspreid liggen, de authentieke dorpjes en romantische stadjes, restaurantjes te veel om in één vakantie te bezoeken.

Wij hebben de Casa en haar omgeving  in meerdere seizoenen bezocht, van de ijskou in december, het ontluiken van de lente, de verwondering van de prille zomer in juni, de warmte in augustus en de kleurenpracht van de herfst en de smaken van nieuwe olijfolie en truffel.

Frans en Carolien hebben in de afgelopen 1,5 jaar een fantastische klus geklaard om Casa dei Colli hun eigen draai te geven. B&B kamers mooi weer opgefrist en voorzien van nieuwe bedden, de Cantina is groot en licht geworden, voorzien van een heuse keuken waar de gasten gebruik van kunnen maken. Heel prettig als je niet 2 x per dag naar een restaurant wil.

Het huis is rondom geschilderd en op het terrein is veel gesnoeid, ook rondom het vakantiehuisje, wat nog meer uitzichtplezier geeft. Ook is de toegangsweg naar de Casa is vernieuwd.

We verblijven regelmatig in het vakantiehuisje met haar geweldige uitzicht, tuin rondom, houtkachel, volledig uitgeruste keuken, zithoek en heerlijk bed en ruime badkamer.

Frans en Carolien hebben zich goed verdiept in de omgeving en kunnen hun gasten goed van dienst zijn bovendien zijn zij enorm gastvrij, verwennen je met heerlijke wijn en hun kookkunst.

Kortom verblijven in Casa dei Colli, verblijven in Le Marche is na de verliefdheid onze grote liefde geworden.

Grazie Frans en Carolien, a presto

 

CarolienMarco en Monique