Het laatste nieuws van onze b&b

 
Oktober 2018
 
En toen was het alweer oktober!...wat vliegt zo'n seizoen toch voorbij. Ook in september hebben we nog veel gasten mogen verwelkomen maar nu merken dat het echt het seizoen op zijn einde is, het is niet meer zo druk en wij kunnen ons gaan voorbereiden op onze eigen vakantie. Dat wordt een andere vakantie dan we de laatste jaren gewend waren, we gaan op huizenjacht omdat we immers onze b&b verkocht hebben. De vakantie gaat dit jaar naar Frankrijk!......ja Frankrijk wordt dus onze volgende bestemming om een nieuw avontuur aan te gaan.
 
De boeren zijn rondom de boerderij ook al flink bezig geweest, de zonnebloemen zijn inmiddels geoogst voor de olie en het veld voor de b&b is zelfs al ingezaaid, er komt koolzaad te staan dat zal weer een prachtig geel schilderij worden. Aan de andere kant komt wrs graan te staan voor de pasta, het koolzaad en het graan is in het begin snelgroeiend zodat het straks niet kaal is rondom het huis.
De olijven worden ook al behoorlijk zwart en kunnen begin volgende maand geplukt worden, helaas is er aardig wat schade ontstaan aan de bomen in maart dit jaar door de late vorst en de koude wind. Een aantal bomen geven daarom geen olijven maar hebben het wel overleeft. We hopen een liter of 18 olijfolie te hebben dit jaar al met al toch niet slecht. De appel en walnotenoogst daarintegen veel groter dan vorige jaren, dat is wel weer het mooie van de natuur.
                    
 
                    
  
                    
 
                   
 

 
Frans en Carolien, onze opvolgers hier, hebben een weekje kunnen proeven van het Italiaanse sfeertje hier en hoe het reilen en zeilen van een b&b een beetje gaat. Ze hebben de meest belangrijke mensen hier ontmoet en hebben ook al in diverse restaurantjes in onze omgeving gegeten en de uitbaters ontmoet. Zij  zullen zich hieronder even voorstellen......
 
                                        
 
Wij zijn Frans en Carolien en zullen vanaf half januari het drukke Amsterdam verruilen voor het adembenemende Mergo. We hebben net een week 'stage' gelopen bij Frans en Ingrid en hebben er met de opgedane informatie en ervaringen ontzettend veel zin om vanaf half januari de nieuwe gastheer en -vrouw van Casa dei Colli te zijn. Frans is de laatste jaren werkzaam geweest in de technische/facilitaire dienst in een van de grootste hotels van de Benelux en Carolien heeft jarenlange ervaring als diëtist. We hopen jullie in de nabije toekomst te zullen ontmoeten en zullen ons uiterste best doen om het verblijf bij ons net zo onvergetelijk te maken als bij Frans en Ingrid. Jullie horen nog van ons via dit nieuws of via facebook. Ci vediamo...........
 
Uiteraard kunt u nu al boeken voor het nieuwe seizoen in 2019, wij zullen de nieuwe aanvragen doorsturen naar Carolien & Frans en het is fijn om te weten dat de prijzen en condities  hetzelfde zijn als in 2018.
                                                             
     
 
 
tot een volgend laatste nieuws,
 
 
 
ci vediamo
Ingrid en Frans