Wij vinden het leuk als hier een berichtje achterlaat over uw ervaringen bij ons, tips heeft voor andere gasten of over de website.

Bericht schrijven >

Voor de laatste keer naar Ingrid en Frans geweest. Met alle kinderen en aanhang 10 geweldige dagen beleefd , om nooit te vergeten. Een geweldige manier om ons 35 jarige huwelijk te hebben kunnen vieren.
Ingrid en Frans, bedankt voor deze herinnering. Love you.

tom en Anette + kids

mollema - 05-08-2018 - 16:50

Lieve Frans en Ingrid, hoe vaak ik bij jullie ben geweest weet ik niet meer maar de laatste drie weken waren weer heerlijk, jullie zijn zulke warme mensen, niets is teveel, ik weet dat het een hele luxe is om drie weken bij jullie te mogen verblijven, kyra, mijn golden retriever, en ik hebben weer zo enorm genoten en namen met pijn in ons hart afscheid van jullie, wij zijn inmiddels op de terugreis en verheugen ons alweer op volgend jaar want dan komen wij zeker weer, wij hebben al geboekt, lieve Frans en Ingrid heel heel erg bedankt voor alles, dikke kus en knuffel van ons

Agnes Magnin - 19-06-2018 - 20:57

Wij hebben een fantastische week gehad in casa dei colli. Een enorme gastvrijheid van Frans en Ingrid, perfecte gastheer en vrouw.Een paradijsje in italie. Schitterende omgeving, mooie dorpjes en leuke restaurantjes. Een plek om terug te keren wat vast en zeker doen

dré en carla

dré en carla - 05-06-2018 - 22:35

Ik ben nog niet bij jullie geweest, maar de zin:
"Bij gebruik door één persoon geldt een korting van € 15,00 per dag op het bovengenoemde tarief"
heeft mij doen beslissen om jullie Case dei Colli bovenaan mijn verlanglijstje te zetten om naartoe te gaan!!!! Wat een heerlijkheid om te lezen dat je als je alleen bent KORTING krijgt en niet (vaak meer dan het dubbele) meer hoeft te betalen voor een verblijf.
Groetjes en misschien tot ziens.
Marianne

marianne - 18-05-2018 - 11:27

 

Monique en ik waren er maar een middag, een avond, een “bed & breakfast”, maar wat hebben jullie als mens en gastheer, gastvrouw een positieve warme indruk op ons gemaakt. Jullie hebben Met Casa dei Collie een warm nest gecreëerd. Een thuis in de westelijke Marche. Dankjewel.

Huub Geerlings - 10-05-2018 - 09:14


Bericht schrijven >