Algemene voorwaarden

Tarieven:

De tarieven voor de accommodaties zijn gebaseerd op twee personen per kamer; extra personen of gebruik door één persoon per kamer, zie Tarieven.
De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken en Wifi.

Handdoeken worden 2x per week verschoond. Beddengoed wordt 1x per week verschoond.

De prijs voor de B&B kamers is inclusief ontbijt en eindschoonmaak. In overleg kan er tevens gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke keuken in de cantina.

Bij verblijf in het vakantiehuisje is het ontbijt of een broodmandje wel bij te bestellen voor een meerprijs. De eindschoonmaakkosten voor het vakantiehuisje kunnen contant ter plaatse worden voldaan.

Pinnen of betalen met credit card is bij ons niet mogelijk.

Reserveren en annuleren:

Reserveringen kunnen aangevraagd worden via de website, (contact- of reserveringsformulier), email, WhatsApp, Facebook, Instagram of telefonisch.

Na de reserveringsbevestiging, vragen wij een aanbetaling van 25% van de totale reissom binnen 14 dagen. Met het overmaken van de (aan)betaling ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Het restant van 75% dient uiterlijk zes weken voor aankomst te zijn betaald. Indien de reservering binnen acht weken voor aankomst wordt gedaan, verzoeken wij het gehele bedrag zo snel mogelijk te voldoen.

Na de overmaking van de (aan)betaling is de reservering definitief. De (aan)betaling geeft de gast de zekerheid dat de kamer/het vakantiehuisje op de gereserveerde data niet aan een andere persoon zal worden verhuurd.

Wanneer de reservering door de gast, om welke reden dan ook, ook in het geval van overmacht, wordt geannuleerd, is er geen restitutie mogelijk en kan de (aan)betaling niet worden meegenomen naar een alternatieve datum. De kamer/ het vakantiehuisje kan vaak niet op de korte termijn opnieuw worden verhuurd en biedt ons compensatie voor de (deels) verloren inkomsten en administratieve kosten. Wij rekenen geen extra kosten voor de annulering.

Er is geen restitutie van de (aan)betaling mogelijk bij latere aankomst of vroegtijdig vertrek van de accommodatie.

Wij behouden het recht de reserveringsovereenkomst op te kunnen zeggen in geval van overmacht, zoals natuurrampen, brand, ziekenhuisopname of overlijden van een van de eigenaren. Er is dan geen restitutie mogelijk.

Wij adviseren een goede annuleringsverzekering af te sluiten, die voorziet in restitutie van bovenstaande gebeurtenissen. Wij hebben geen invloed op, zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor een beslissing over vergoeding van de door de gast afgesloten reis- en annuleringsverzekering. Gemaakte kosten en (aan)betalingen kunnen niet  door ons worden vergoed of gerestitueerd.

Wij doen ons best om de kamer die het beste bij jou en je reisgenoten past toe te wijzen. Bij de reservering is het mogelijk voorkeur voor een bepaalde kamer aan te geven. Wij behouden het recht om een andere kamer toe te wijzen. Mocht dit zich voordoen, zullen wij je daar zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.

Huisregels:

Aankomst: vanaf 16.00 uur. Mocht je eerder willen komen, geef dit dan 24 uur van tevoren aan ons door, dan proberen we aanwezig te zijn. Vertrek: voor 10.30 uur. De accommodatie dient opgeruimd te worden achtergelaten.
Direct na aankomst worden alle gasten verplicht geregistreerd voor de Italiaanse politie en het bureau voor toerisme. Er zal gevraagd worden om naam, adres, nationaliteit, geboortedatum en -plaats en ID/paspoortnummer.
Mocht er tijdens je verblijf iets van onze eigendommen stuk gaan door jouw toedoen, kunnen we dit op jou verhalen.
Als je niet in de onmiddellijke omgeving van de B&B bent, zorg dan dat ramen en deuren van je kamer of vakantiehuisje gesloten zijn.
B&B Casa dei Colli is niet aansprakelijk voor het wegraken of diefstal van, inbraak of schade aan/van spullen, veiligheid van auto, kinderen en meegenomen huisdieren.
Andere bezoekers mogen alleen na overleg met ons, meegenomen worden naar de kamer of het vakantiehuisje.
Elke gast dient rekening te houden met andere gasten .
Indien er klachten zijn, geef deze dan zo spoedig mogelijk aan ons door, dan proberen we deze op te lossen.
In onze accommodaties en op het terras mag niet worden gerookt. Roken is alleen toegestaan in de tuin, indien de andere gasten er geen last van ondervinden.
Huisdieren zijn niet toegestaan in de B&B kamers. Huisdieren zijn,  uitsluitend in overleg en tegen een extra tarief, toegestaan in vakantiehuisje Oleandro.
De keuken in de cantina mag in overleg worden gebruikt en is geheel op eigen risico.

Wij behouden het recht om de algemene voorwaarden aan te passen. Wijzigingen  zullen op deze website worden gepubliceerd.

Mergo, 10 januari 2020

adminAlgemene voorwaarden