Algemene voorwaarden

De tarieven voor de accommodaties zijn gebaseerd op twee personen per kamer; extra personen of gebruik door één persoon per kamer, zie Tarieven.
De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken, Wifi. Handdoeken worden 2x per week verschoond. Beddengoed wordt 1x per week verschoond.
De prijs voor de B&B kamers is inclusief ontbijt. Bij verblijf in het vakantiehuisje is het ontbijt wel bij te bestellen voor een meerprijs.
Reserveringen kunnen aangevraagd worden via email, WhatsApp of telefonisch. Na de reserveringsbevestiging, vragen wij een aanbetaling van 30% van de totale reissom binnen 14 dagen. Na de aanbetaling is de reservering definitief. Het restant van 70% dient uiterlijk zes weken voor aankomst te zijn betaald. Er is geen restitutie mogelijk. Wij adviseren je om zelf een goede annuleringsverzekering af te sluiten! Pinnen is bij ons niet mogelijk. Bij vroegtijdig vertrek is geen restitutie mogelijk.
Wij behouden het recht de reserveringsovereenkomst op te kunnen zeggen in geval van overmacht, natuurrampen, overlijden van de eigenaren of naaste familie. Enkel in deze gevallen wordt de betaling gerestitueerd.
Wij doen ons best om de kamer die het beste bij jou en je reisgenoten past toe te wijzen. Bij de reservering is het mogelijk voorkeur voor een bepaalde kamer aan te geven. Wij behouden het recht om een andere kamer toe te wijzen. Mocht dit zich voordoen, zullen wij je daar zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.
Aankomst: vanaf 16.00 uur. Mocht je eerder willen komen, geef dit dan 24 uur van tevoren aan ons door, dan proberen we aanwezig te zijn. Vertrek: voor 10.30 uur. De accommodatie dient opgeruimd te worden achtergelaten.
Direct na aankomst worden alle gasten verplicht geregistreerd voor de Italiaanse politie en het bureau voor toerisme. Er zal gevraagd worden om naam, adres, nationaliteit, geboortedatum en -plaats en ID/paspoortnummer.
Mocht er tijdens je verblijf iets van onze eigendommen stuk gaan door jouw toedoen, kunnen we dit op jou verhalen.
Als je niet in de onmiddellijke omgeving van de B&B bent, zorg dan dat ramen en deuren van je kamer of vakantiehuisje gesloten zijn.
B&B Casa dei Colli is niet aansprakelijk voor het wegraken of diefstal van, inbraak of schade aan/van spullen, veiligheid van auto, kinderen en meegenomen huisdieren.
Andere bezoekers mogen alleen na overleg met ons, meegenomen worden naar de kamer of het vakantiehuisje.
Elke gast dient rekening te houden met andere gasten .
Indien er klachten zijn, geef deze dan zo spoedig mogelijk aan ons door, dan proberen we deze op te lossen.
In onze accommodaties mag niet worden gerookt. Roken is alleen toegestaan in de tuin, indien de andere gasten er geen last van ondervinden.
Huisdieren zijn niet toegestaan in de B&B kamers. Huisdieren zijn (in overleg) toegestaan in vakantiehuisje Oleandro.
De keuken in de cantina mag onder bepaalde voorwaarden, zie aldaar, worden gebruikt en is geheel op eigen risico.

Wij behouden het recht om de algemene voorwaarden aan te passen. Wijzigingen  zullen op deze website worden gepubliceerd.

Mergo, 10 januari 2020

adminAlgemene voorwaarden